Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oklart

Vem
bestämde
vad som är
skadedjur, ohyra och ogräs?

Är potatisen odlarens
eller skalbaggens?

Är granskotten älgens
eller markägarens?

 Är tomten min
eller kackerlackans?

Är jorden mänsklighetens
eller gräsets?




Fri vers av Mangal VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-05-12 01:00



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det va tänkvärda frågor...måste fundera...
2012-12-08

  Mona*
Den är bara MIN!

Säger både jag och kackerlackan
2011-05-19

  Lilla My* VIP
Gillar dina stora kloka funderingar i klartext! Ja, vad är vems, vem vinner och vem är normal?
2011-05-14

  Lena Renman
Bådas :-)
2011-05-13

  Jaramald VIP
Det är som rubriken säger
oklart, men
vi människor
är ju också
odjur!:)
2011-05-12

  walborg
Urbra perspektivförskjutning!!! Linné hade inget ord för ogräs!!
2011-05-12

  Ninananonia VIP
Ja det är frågan!
Gillar din tanke :)

Svaret är nog att

Jorden,potatisen,tomten ,den är allas
tycker jag :)

Skadedjur är bara djur.
Men vi vill inte ha dem nära inpå :)

:)

Men jag brukar kalla skadedjuren djur :)
2011-05-12

    ej medlem längre
Uppskattar frågorna som jag upplever
ställs i stor Kärlek till allt levande..
Gillar likaså den avskalade direktheten här.
2011-05-12

  Stjärnöga
Som i "Änglamarken"..
Underbart tänkt
och vacker poesi..

Alla arter skapades
i harmoni och
balans..
Ta bort en enda..
återstår kaos
miljöförstöring
och ruiner..

En tistel är lika
vacker som en
ros i din
trädgård..
bina älskar dem
alla..
och som du säger
vem gav oss
rätten att döma???!!!
2011-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Mangal
Mangal VIP