Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonstund

Vakande klockan fem, helt omöjligt att somna om.

Fixade en mugg te och en macka.
Blev sittande med dagens tidning i en timme.

Nu har fåglarna varit i farten länge, de flyger in och ut i holkarna.
Jag ser blåmes, flugsnappare och sädesärla de är så söta.

Solen sken förut men nu mulnar det på, åskan mullrade igårkväll.
Nu ska jag gå ner till bryggan och se om gammelgäddan lurar i vassen.

Ha en bra dag alla poeter!




Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-12 07:36



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
H ej Morgontös!
E tt tack till Dig
J a, för dagens
* leende goda
* rara tjej!
2011-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP