Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trädromantik

Njuter i solen
Stolt i bark
Kropp så stark
Skjuter ur jorden
Väcker det gröna
Vårförpliktad
Målinriktad
Mäktiga sköna




Bunden vers (Rim) av Mattias C
Läst 383 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-12 15:04



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Vackert, bra!
2011-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Mattias C
Mattias C