Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett steg

Ett steg är allt som behövs
för att ligga därnere medvetslös
med vinden i håret och brevet i hand
lämnar jag nu denna värld och detta land




Fri vers (Fri form) av Niclastänkaren
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-12 22:28



Bookmark and Share


  miljas
Svindlande ens i tanken. Vackert rimmat och diktat. (Men visst ska det vara "allt" och inte "alls" i första raden?)
2011-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Niclastänkaren
Niclastänkaren