Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om hur enkelheten i sig kan göra större skada än vad som egentligen skett


Ett simpelt Adjö


Jag trodde aldrig att ett sådant simpelt adjö

kunde göra så ont



Jag kan inte bestämma vad som är värst

Den smärtsamma enkelhet

Det falska leendet

Eller kylan i de tomma orden




Fri vers av Niclastänkaren
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-08 02:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niclastänkaren
Niclastänkaren