Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
written by unknown


Love hurts

Love is like a rubber band

We keep pulling and pulling

Then someone let's go

and the person who holds on

gets hurt...





Fri vers av Niclastänkaren
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-20 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niclastänkaren
Niclastänkaren