Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En påminnelse om att ta vara på livet.


Tiden flyger

Tiden flyger

Fortare än vi anar

Ta hand om dem du älskar

Ta vara på de stunder som betyder något

ha kul

För imorgon kan det vara försent


Tempus fugit - memento mori (Tiden flyger-Kom ihåg döden)




Fri vers av Niclastänkaren
Läst 272 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-18 17:59



Bookmark and Share


    Doll
Sätter min signatur under denna! Bra!
2012-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Niclastänkaren
Niclastänkaren