Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens rov

På ett dunkelt skepp utan kapten

Styr jag mot mörkrets öppna famn


Svarta segel för mig över havets vita toppar

Ljuset från din stjärna träffar mitt öga

Talar om vart jag är påväg



Jag är nära

Nästan hemma

Din röst ekar i nattens djup

Jag seglar mot din ljuva stämma



Vassa klippor sträker sig mot skyn

Skeppet i spillror

vilken syn





Ner mot bottens tysta bädd

Seglar en livlös kropp

Medan minnet av en pojke sakta tynar bort





Fri vers av Niclastänkaren
Läst 287 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-16 00:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niclastänkaren
Niclastänkaren