Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens glöd

Dina ögon skiner likt solen strålar

Jag drömmer mig bort och försvinner en stund

Detta kan inte vara på riktigt

Du väcker mig till liv med en kyss



Det föds en glöd inom mig


Varje andetag

Varje hjärtslag

Varje sekund

Ökar den brännande känslan

Med kärlekens glöd åter i våra hjärtan

och livets lustar i våra sinnen

styr vi mot en gemensam hamn




Fri vers av Niclastänkaren
Läst 339 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-28 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niclastänkaren
Niclastänkaren