Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min smärta

Mina tårar blir till forsar

Mitt hjärta blir till is

Jag orkar inte mer

Låt det få ett slut!

Hur länge ska du hålla på och plåga mig?


Måste du stampa och spotta på mig när jag redan ligger ner




Fri vers av Niclastänkaren
Läst 289 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-09 00:38



Bookmark and Share


  fullkontroll
Ställ dig upp, slå tillbaka
2012-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Niclastänkaren
Niclastänkaren