Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Forever

Forever seventeen
he lies in his grave
Forever seventeen
'cuz he was to brave


Forever young
he will never grow again
Forever young
but we all cried in vain


Forever seventeen
he lies naked in the ground
Forever seventeen
in heaven he makes an angelic sound

Forever young
he will greet us with a smile
Forever young
we all will see him when we die




Bunden vers av Sikska
Läst 191 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-13 00:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska