Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så vacker

Dina ögon är så fagra
som blommor efter regn
lika sprudlande av glädje
så fulla av glans

Dina läppar är så mjuka
som ängarnas ull
lika fyllda av kärlek
så förnuftiga av liv

Ditt hår är så glittrigt
som stjärnornas ljus
lika gåtfullt som livet
och regnbågens vy

Din aura är så vacker
som en spegelblank sjö
lika frisk och förförisk
som gryningens lust

Dina händer bär krafter
som vindens förmåga
lika helande som livet
så fyllda av omsorg

Hela du är så fulländad
likt knoppen som brister
lika full av kärlek
och med tillgivenhet

Ditt hjärta är så varmt
som brasans glöd
lika öppet som en bok
och fyllt av klokhet




Fri vers (Fri form) av ULJO
Läst 506 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-05-13 12:21



Bookmark and Share


  aol
så varmt så nära
2011-06-25

  Lars Hedlin
Värme och närhet.....
2011-05-17

  anits VIP
Varmt innerligt och kärleksfullt
skrivet
2011-05-14

  mare VIP
Vacker dikt !
2011-05-14

  Junitvillingen
Jag tror att J.A här nedanför bara är avundsjuk...typiskt somliga...
2011-05-13

  Maj-Lis VIP
Lycklig den kvinna, som du läser den för
2011-05-13

  Linda CH VIP
En mycket varm innerlig och vacker hyllning till kvinnan och kärleken!
2011-05-13

  Junitvillingen
Som en värmande försommarvind...så upplever jag din sköna text, som trots avsaknaden av rim (är van vid att dina texter ofta är rimmade!) har ett underbart flyt. Du lyckas beröra - mycket fin, mjuk ton i hela texten, SÅ vacker;-))
2011-05-13
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO