Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är enklare att vara vacker när du är hos mig

Du har lovat att vi ska träffa
gröna älvor
i Amsterdam
Gifta män
i Valencia
och varandra
i Paris
Jag sitter här nu och väntar på dig
för att ta dig ut och visa dig världen
vi har lämnat allt
för ingenting
Varje kvinna behöver en älskare i Paris

Jag är inte vuxen än
och jag hoppas du ska inse samma sak
så du sätter dig på tåget
och kommer hem
till friheten
Inget hindrar oss
Inget hindrar oss min vän
Här vet ingen våra namn
men jag sitter här med mitt alias
och väntar på dig.
Du lovade att du skulle komma hit i natt,
för din egen skull och för historiens,
för frihetens skull min vän
Ty varje kvinna behöver en älskare i Paris




Fri vers av Queen_of_Rain
Läst 580 gånger
Publicerad 2005-12-26 13:09



Bookmark and Share


  bq
!!!!!
Oj..en sång..omkring en melankoliskt utmejslad kärlek, romantiskt och ljuv, i gränslöshetens nöddvändighet!!!
Underbart
2006-01-17

  Ola Nilsson
LIte som att alla behöver hämtas av spansk kvinna med en snabb bil. Du är bra på kärlek.
2006-01-05

  mariann
Vilka underbara rader!
Jag är hänförd.
2005-12-29

  Wretling
Underbart vackert, tycker om stadsorienteringen i början
2005-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Queen_of_Rain
Queen_of_Rain