Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dig litar jag på.

Jag minns inte mitt liv innan dig
hur du kom och räddade mig.
Jag var på botten när vi möttes
och det var du med,
vi kravlade omkring,
själva.

Tills vi träffade varann,
och fann en vänskap
som vi båda letat efter
i många långa år.

Och man ser på dig,
du har mycket bakom dig,
många demoner som förföljer dig
men jag kommer alltid hjälpa dig
att slåss mot det som hemsöker dig.

För du har räddat mig.
Från mig själv.

Jag var förlorad när våra ögon möttes,
på världens mest osannolikaste ställen
fick jag en vän för livet
och bandet var så starkt
redan innan du sagt ett ord
och jag visste från början.
Dig litar jag på.




Fri vers av entusiasm
Läst 204 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-05-13 15:49



Bookmark and Share


    TheHarvest
Denna berör! Mycket bra
2011-05-13

    TheHarvest
Denna berör! Mycket bra
2011-05-13

  Fru Intighet
Åh, så fint!
2011-05-13
  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm