Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du tror att du kan hjälpa mig.

 

Vi ska hjälpa dig
och de ger mig medel för att förbättra mig
medel med keramik
som jag kastar mot gatan
i skelögd panik

Vi ska hjälpa dig.
De ger mig rosa, vita, gula, röda, blåa tabletter och kapslar
som löses upp i min mun
fräter på min magsäck
för att göra mig lugn.

Men jag är inte lugn.

Jag skriker i panik och
försöker vaggas lugn
men inget kan lugna en skenande själ

Och mitt hjärta det darrar
av rädsla så skör
för ingenting var planerat
de tycker jag är hopplös.

Behandlingshem
det skulle hjälpa dig
långsiktig behandling,
det passar dig
KBT, DBT
Fuck off, det är bara ord för mig.

Förkortningar på saker som "skulle passa mig"
precis som alla andra saker,
som ni sa "skulle passa mig",

Men jag har aldrig passat in i någon ram,
så ursäkta mig,
jag tror inte på dig,
när du säger,
att du
att du kan hjälpa mig.




Fri vers av entusiasm
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-14 00:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm