Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

‎07:30. Morgonen Har Gått Sönder



När morgonen kommer kan jag nästan dricka ljuset.
Så levande. Så läskande. Jag kan stiga ut

ur min egen skugga som en helt ny man. En människa
uppfylld av överflöd. Jag har allt jag behöver. Jag har

ingenting jag saknar. Jag rör vid sanningen. Friheten
rör vid mig. Inte lycklig. Lyckligare.




Fri vers av ulf olsson
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-14 07:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ulf olsson
ulf olsson