Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är det så det känns?

Jag vill låta lyckan komma
som då,
den stunden,
var det bara inbillning, ett trött berusat rus
eller var det något som hände?
Jag ville ha dig så nära, så intill
för jag tror att hjärtat log en stund
och jag var inte rädd
jag bedrev inte ens konflikt med
miss independent som bor där inne.
Stilla undrade jag om det är så det kan kännas
innanför murar och masker,
är det så det känns om man vågar älska?
Ligger du, liksom jag
grunnar, slår bort, tänker igen
finns min doft kvar i dina lakan
o minner dig
liksom din har satt sig i min hud
o minner mig?




Fri vers av Lindsy
Läst 407 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-14 09:42



Bookmark and Share


  Herr Funderare
Vackert skrivet, på ett charmigt och mysigt sätt, tycker jag.
2011-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy