Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

09:44. En Trång Kulkärve



Fötterna svimmar i dom nya tofflorna. Allt är för varmt idag. Ska jag be som MC Hammer beskrev? Innan han försvann i thinner- och kreditkorthelvetet. Jag sökte mina rötter och hamnade i Jönåker och vägen tillbaka är cirka 7 mil av nedlagd rälsbuss. Jag sökte min framtid och hamnade i katatoni. Blev ett apatiskt neurosedynbarn med högra armen som en liten pulserande förmarinerad kycklingvinge av kött hud och brosk. Jag ringde 141405 för att prata med mormor eller morfar. Hon var död. Morfar jagade en orre med sin hemliga Hasselbladare. Och var död. Jag ringde 137935 för att prata med farmor eller farfar. Dom var döda. Stone cold crazy så jag ringde 103698 för att prata med mamma. Hon var mitt i en nära-jobbet-upplevelse och föresten på tupperwere party hos Gerrys morsa. Och hon var död. Jag gick ut i Vrinneviskogen en kall mörk höstkväll för att leta efter Lill-Jögga som var borta men en polis i Bosse Högbergpolisonger/mustasch hittade honom först. Grabben var bunden med ståltråd runt ett träd med alldeles egna färger. Jag åkte till Oxelösund och gick vilse för att bli omtyckt men alla tanter var av marsipan och tyckte illa om min sprillans nya bebisröst. Jag åkte till kussarna men dom var vuxna men jag sov över och jag vaknade av att en grön marmeladkula fastnat i vrångstrupen och jag hostade upp den och blev psykosnära och inloggad och inlagd på 24:an men det var snudd på nio år sedan. Jag ringde 0155-23 92 78 för att lyssna på moster Marianne. En elektronisk röst från Eniro meddelade att hon hade mött Bingodjävulen. Att hon tagit en taxi till Ådalen -31. Hur kunde jag missat det? Hur kunde jag vara en sån idiot? Hur kunde jag vara så long sucker dum i huvet?




Fri vers av ulf olsson
Läst 338 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-14 10:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ulf olsson
ulf olsson