Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

12:28. Killed By Death



Det dör 135 människor i riket varje dag.
Kanske jag. Idag. Kanske du. Nu.

Men var lugn. Det är lika naturligt
som att födas. Att dödas.




Fri vers av ulf olsson
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-14 12:35



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Bara 135? Vi är ett litet land -
2011-05-14

  Gunnar Hilén VIP
Så är det !
2011-05-14
  > Nästa text
< Föregående

ulf olsson
ulf olsson