Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älsklingsbarnet




en människa
kan liksom gå sönder

jag vet inte om hon slår av känslorna
först
och sen blir tokig

eller om det är "the other way round"

att känslorna liksom sveps bort
när en annan tar över verksamheten

jag tror det

jag tror mycket

jag tror att en människa
kan liksom utplåna
en annan
oftast den
den påstår sig älska
allra allra mest

det är vad jag tror

att det i mångt och mycket
handlar om hunger

kannibalism

dom däringa finns inte bara i djungeln

du
kan vara en sån

du har väl ätit ordentligt
innan du kommer och lägger dig
bredvid mig

har du det

säg att du har det




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-05-14 15:14



Bookmark and Share


  walborg
Riktigt bra text.
2011-05-14

  walborg
Riktigt bra text.
2011-05-14

  Jocy Joyless
Interesting..jag håller med faust: en annan rubrik skulle lyfta orden.:) bra
2011-05-14

  Gunnar Hilén VIP
se ovan...tack !
2011-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP