Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som en film

 

lägg de där vantarna

varmt om min kropp

 

som dagen då jag gjorde snöänglar

 

och barnet sa

att det kändes som en film




Fri vers av molly crayons
Läst 269 gånger
Publicerad 2005-12-26 17:30



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
linn du skriver du
härligt korta pralliner
att suga på =D
2005-12-26
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons