Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina goda gärningar.

Det känns som att du inte bryr dig en sekund

Om vad som händer

Men egentligen vet jag

Att varje ögonblick du tänker

Du önskar att det var något du kunde göra

Du vill så gärna torka mina tårar

Du vill slicka mina sår rena

Kanske får det dig att känna dig hel

Om du tror att du kan rädda mig

Från det som jagar mina drömmar

Inget du säger eller gör

Kan såra så mycket

Som det du alltid försöker göra

Jag vet att du bara menar väl

Men varje dag tar du ett steg till in i min värld

Du dränker dig själv

Med det har ingenting att göra med mig

Hur ska jag kunna förklara

Du måste sluta förstöra

Dina goda gärningar

Är för mig döva

Dina goda gärningar

Gör min galenskap större för mig

Min galenskap av taggtråd

Och buskar med giftiga bär

Jag river upp mina bara knän.

Allt i ett försök att rymma från dig

Och från det faktum att du försöker se igenom mig

För det är en bedrift som ingen lyckats göra

Jag vill inte ens låta dig höra

Mina andetag i natten

När jag flämtar efter vatten

Bara för att få stanna vid liv

I en värld som är så fylld av tid

Så sluta upp med att försöka förstå

Du kommer aldrig att kunna det ändå

Jag är inte arg

Jag är inte sårad

För det är inte det jag menar

För du tränger mycket djupare än så

Du stampar sönder mina tår

Du tror att du helar,

Men du kunde inte riva upp det mera

Det kanske är något du borde tänka på

Innan du följer efter mig ner i mina snår

Du vandrar bredvid mig

Och lika mycket som jag sårar dig

Exakt så mycket sårar du mig

Och jag blöder från taggarna som är vassa som nålar




Fri vers av entusiasm
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-15 12:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm