Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

motorvägsbuss tillbaka

 

cell efter cell efter cell

och de eviga orden

närvarande strax bakom

och under snön

 

motorvägsbuss tillbaka




Fri vers av molly crayons
Läst 232 gånger
Publicerad 2005-12-26 17:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons