Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Söka jobb, 2008


Curriculum Vitae


Profil:
Tveksamt självmordsinriktad och förvirrad psykonaut, skrivare och musiker med erfarenhet från alla 10 dimensioner på både hyperrealistiska och idiosynkratiska plan. Har även varit verksam som telemarketer och skogsarbetare och var en av de grundande drivkrafterna till flera ur mindre perspektiv givande projekt som t.ex. min pappas kompis trädgårds uppfixande.

Drivkrafter:
Att flyta i svarta vatten och slukas av marelden i smedens händer.

Egenskaper:
Analytisk och panikslaget reflekterande men skiftar till melankolisk och anhedonisk samt ibland kraftigt apatisk. Är ibland, av misstag, service-minded och har "people skills" men brukar inte använda dem.

Mål:
-

Utbildning:
uuh.....

Övrigt:
*Språkbegåvad
*påläst på psykologi
*bra på tv-spel
*har en dold romantisk sida

Personligt:
Jag är övertygad om att alla personer jag träffar är sinnessjuka. Jag har inga nära vänner och spenderar mycket tid i nervös ensamhet och har inte några seriösa planer på att förbättra min situation utan brukar istället lägga ner energi på att vara sval och få personer som vill umgås med mig att känna sig otillräckliga och kränkta.

Referenser:
Lämnas på begäran.




Fri vers av Love von Melen
Läst 243 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-05-15 22:11



Bookmark and Share


    tehdog
God dag tvåtusentalet
2011-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Love von Melen
Love von Melen