Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att leva med dig är som att ha dött och fått frid i livet.


Hybris

vi är så
vi är en effekt
vi är resultatet
vi är en metod
vi är ett koncept
när vi är
så är vi inte bara
vi bara är så jävla mycket
vi krossar att vara
vi är inte
vi var inte
vi kommer inte bli
vi bara är så jävla MYCKET
allting nu
allting då
allting sen
vi kan inte låta bli
vi är en upplevelse
vi är en erfarenhet
den här texten tatuerar din hud
överallt
vi är en lag
vi är lagen
vi är lagen
vi ar LAGEN.

Vi i
stirrandes i varandra ögon.
Vi är en konstinstallation

Vi är en konstinstallation!!!!!1111

VI ÄR DROGER

VI ÄR KONST

VI ÄR KONST

Vi blir kända för att vi är så fucking kära!

Vi är nästa tid

Vi stirrar i tystnad
har skrattanfall

Skriker ut fantastiska kärleksdikter
Vi ska döpa våra barn till hybris

Vi har inga trösklar

Och publiken älskar det här!

det här är helt fantastiskt.



...för andra kan hybris vara ett problem

Det närmsta vi kommer ett problem är att inte ha hybris.

Hybris är det närmsta vi kan komma sanningen!



Vi kan inte vara uttråkade.

Vi är redan klara.

nej, man måste inte.

Allt är klart.

Vi är droger.

Det är det som är så brutalt skönt

För varje dag med dig dör det gamla

Bit för bit

Som en atomexplosion

Och friden sprider sig

Det är det som är så brutalt skönt.

Det är som att tvinga in lycka i något som aldrig fått näring förut

Allt skalas av

Och kvar är inget

Ett vitt blad med så mycket plats

Mitt liv har plats

Plats för allt eftersom inget är kvar

Vi är allt




Bunden vers av Love von Melen
Läst 298 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-19 05:14



Bookmark and Share


  dynamik
Vi <3
2015-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Love von Melen
Love von Melen