Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

holy shit

Tv-spelet på högsta volym du ser inte ens skyn för allt du är så himla hög
din jävla fitta sluta stirra på skogen ser du inte träden spring så fort du kan
handskas så jävla bra med situationen eller vad, skrik inte på mig när du är en fitta
nä men nu, nuuuu, oh shit vad röd du är i ögonen, alltså i helvete, nu ringer jag polisen
lugnt, bara att mikra, bara att steka loss, bara att stoppa in huvudet i micron
ska du stå där och skalla din syster i röven för alltid eller ska vi gå hem nu
holy fuck nu är det fan dags att chilla ner, nu är det fan fredag, JUST DET
JUUUUST DEEEET. Du får fan knappt nån uppmärksamhet om du stannar hemma
ut och slink på stan din tönt, nu ska det bli fekke av!! helvetet vad fekke det blir
när du och jag är på stan så jävlar. då bara ryker det om våra skor
vi bara skriker med benen på maxxx!! MAXXX! Vi kan aldrig ens sluta, EVER.
FUCK




Bunden vers av Love von Melen
Läst 300 gånger
Publicerad 2015-02-19 04:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Love von Melen
Love von Melen