Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
. . . . . . .


Ensamma

Vad brukar du göra när du är helt själv under stjärnorna?

Jag är Veritas, roligt att se dig. Kramar

Ja, jag också. När jag inte är upptagen med att levitera.
Minns en natt för inte så länge sedan,
då var jag så trött att jag började drömma.
Och mitt bland stjärnorna var ditt ansikte.
Du log mot mig, och jag kände hur alla sidor av mig
som jag försöker gömma
lade sig ned i gräset bredvid vägen, i daggen.
De stönade svagt under den svalkande månskärvan.
Mmm.

Det är sant
svär på mitt namn. Tack.
Jag gillar ljudet av ditt skratt

Har du varit med om något poetiskt i år?

Ja, vad som. Eller har du varit med om någonting alls?
Berätta om ditt bästa minne i år.

Åh, fantastiskt. Det låter som en dröm.
Märkligt hur man minns ensamma stunder.
Men det är intimt på ett sätt.
Kanske är vi närmre naturen när vi är närmre

oss själva.

Jag vill

vara nära

Kom så går vi någonstans där vi

kan vara

ensamma




Fri vers av Love von Melen
Läst 248 gånger
Publicerad 2017-08-28 02:24



Bookmark and Share


    tehdog
så fint så fint så kristalltid
2017-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Love von Melen
Love von Melen