Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
helt okej


Långt ifrån

Är ute på offentlig plats

Helt okej

Börjar må dåligt

Sätter ansiktet i händerna. Börjar nästan gråta

Någon hånar kanske skämtar

Hah! Ja vafan man är väl inte

Bög eller käring eller nåt

Man är helt okej

Kommer hem

Plötsligt

Faller ned på golvet

Stirrar i taket

Stirrar

Blod

Rinner ned

Från väggarna

Från taket

Blir blöt

Kall

Stirrar

Tills synen skyms helt

Och allt är blod




Fri vers av Love von Melen
Läst 231 gånger
Publicerad 2015-02-12 19:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Love von Melen
Love von Melen