Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Manus Manus

Vanmaktsmissbrukare!

Två steg bakåt

Varje dag, stå. Givakt!

Syster, du vickar och signerar. Jag ser vackert på. Undrar.

Hur kan inte det bli så?

Återligen. Svart kamratskap.

Hustaken blånar. Kras, kras. Människor som går i kras. Djuren drar sig tillbaks. Stormen kommer. Ylande som en vinternatt kommer plötsligt och isande hastigt.

Sanning låter dig se den.

Kraven ställda.




Fri vers av Love von Melen
Läst 284 gånger
Publicerad 2015-02-08 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Love von Melen
Love von Melen