Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu är bara flöde och handfast strålar

Vet att solen fladdrar håret i dina ögonfransar och får dig att blinka motvilligt
Stänket från brusande, slamrande skvall sminkar dig med glittrande salt och piskar
Att du sänker blicken fast du ser i mina ögon
Tyngden vilar i kraftfull andning och minnet är fullt

åh, som jag saknar natten, drömmande positioner proposition preposition komma punktligt i tid 2015 och skrika hej. äntligen
Förser du mig med en långsam, tryckande kram lovar jag dig mitt solnedgångsland och alla riken under mig

och energin i mig vill aldrig dö.
och allting du ser är sant, så tro aldrig dina föräldrar
för vet att jag inte skriver för att trampas i smutsen
när jag svävar flyger jag och vi vinkar till varandra från andra sidan ozonlagret
hah, hånskrattet följer mig hela vägen till månen och jag bygger ett hem åt oss på regnbågen
vet inte varför du skulle tveka, det tvekar aldrig
slösa inte grundläggande tid på att missförstå dig själv
din luriga räv, låt mig bära oss alla på mina axlar, stå inte där och frys
det här årundradet har alltid varit ditt och mitt, jag låtsas aldrig om det
att du fortfarande inte känner mig




Fri vers av Love von Melen
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-08 19:24



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
dina ord
andas denna dags vindar
flöde
liv
rörelse

energier
2015-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Love von Melen
Love von Melen