Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knulla i vattenbrynet


Vågorna sköljde över våra kroppar där vi låg nakna i vattenbrynet, min tunga undersökte din vackra kropp. Dina bröstvårtor smakade så härligt salt, du njöt och viskade "sluta inte" när min tunga slickade din blötta saltsmakande fitta. Din mun slickade min hårda kuk samtidigt som vattnet sköljde över oss, innan vi förenades i ett underbart knullande samtidigt som havets salta vatten skölde över oss och himmlen expolderade.




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 262 gånger
Publicerad 2011-05-16 09:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson