Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenting alls.

 

Ibland så står jag inte här
även om det kan se ut så

Ibland upphör jag att existera
även om det inte verkar så

Jag flyttar inte på mig
eller rör mig det minsta lilla
men ändå flyter jag genom tid och rum
och ingenting kan röra mig

i min värld





Fri vers av entusiasm
Läst 120 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-16 11:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Naket och starkt. Jag känner igen mig, orden berör, långt därinne. Ibland är det verkligen som om man inte är en del av den här världen.
2011-05-17
  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm