Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jämställdhetens skådespel.

 

Tunga fotsteg
Över fallna löv
Bruna och ruttnande

Döda

Jämställda roller
I ett tragiskt skådespel

Ett
Två
Tre

Följ efter den här gången
Huvudet mot marken

Reagera
Agera
Parera
Existera

Trovärdighet i mörkret
Stöveltramp mot natten

Ett två tre

Kasta sten
Mot månen




Fri vers (Fri form) av entusiasm
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-16 11:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm