Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
apropå en i min närhet som hanterar singellivet dåligt och tycker enormt synd om sig själv för att hon inte har en "vanlig hel familj"


att vara singel



att vara singel
innebär inte
per automatik att
man bör ömkas

inte heller att man är halv
ofullständig
och ovärdig

det är ingen sjukdom
som ska botas
och inget som bör ge
rabatt på bussen

sorgligt kan det vara
till en början
speciellt om valet
var nån annans


att vara singel
kan innebära möjligheter
till personlighetsutveckling
en chans att upptäcka
att man klarar en hel del
själv
att man är stark

att få tid att reflektera
över vem man är och
vad man vill
för att den dagen
kärleken dyker upp
kunna mötas och leva tillsammans
på lika villkor

två självständiga individer
som väljer varandra
av rätt anledning






Fri vers av bitch
Läst 570 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2011-05-16 15:18



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Uppfriskande läsning. Väl skrivet och fångat.
2011-06-29

  Nikolai Jungsin VIP
ett förhållande är inte ett självändamål :)

innan man har koll på sig själv ska man inte blanda in någon annan..
2011-05-17

  Bubbth
Kloka ord!:]
2011-05-17

    AA VIP
Bra och viktiga tankar du förmedlar.
2011-05-17

  Anna*
Vist, sant och viktigt! Applåderar
2011-05-17

    Ninni
Bra!!
2011-05-17

  stenhur VIP
Mycket kloka tankar väl formulerade!
2011-05-17

  Julio VIP
Gillar denna, här skrev du det riktigt bra
2011-05-16

  Johan Bergstjärna VIP
Bra talat!
2011-05-16

    ej medlem längre
Bra skrivet !
2011-05-16
  > Nästa text
< Föregående

bitch