Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

‎17:22. Ordet




Det var så roligt. Jag måste skratta. I Vilbergen.
Allting var sig likt. Ingen var hemma. Hunden

var död. Telefonnumret var gammalt. Farmor var långt
bortom alzheimern. Jag fick ett helt nytt skonummer!

Hälsokostkillen rekommenderade krom. Mot allt.
Jag vägrade. Allt. Cyklade i stort sett omkull.

Klarade skivan. Hem igen. Måste sy ihop grenen.
Allting är världsligt. Ingenting är jordiskt.

Oomkullrunkeligt.




Fri vers av ulf olsson
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-16 17:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ulf olsson
ulf olsson