Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Emmanuella Katt Oändliga Natursyster
(
Fjärran Ekon Där Bortom-Hamnade I Vårt Knä Till Sist)




E.K.O.N.

~*~

Mesopotamien--ekar i min själ, ekar tillbaka...planterande blommor i ruinerna
kom du väna, under mina vingar, säker från alla....utom mig....
då vi varandra skänker glädje
vita och svarta
attraherande motsatser
två katter vilda
framkommer genom Sahara rygg emot glänsande rygg
nakna och pryda
når så den verklighet vi drömt till sist
blyga och starka
exploderande i full cirkel och kyssande då vi hör oss själva skratta
ditt skratt är så lindrande och visar att du är omtänksam gemensamt
Fjärran Ekon Där Bortom-Hamnade I Vårt Knä Till Sist

Goda människor som vi blir alltid sårade
slutet på motivationen i en ändlös kvävning
medan vi lämnar våra tumavtryck på jorden
våra själmönster omringande flytande
in i varandra omfamnande
i det oändliga
Åminnandes Där Bortom Fjärran Ekon
ändande uti åväntat liv från det Förflutnas å som bestå
tillsammans passande, två blir till ett i en symbol för växandet
och ett tecken på den flödande oändligheten...

~19Aug99~
~skrevs som Parz aka LordParzifal~

LPWJ svensk version 16/05/11

 

se även:

E.C.H.O.E.S.

Skrevs en gång med Pink Floyds "Echoes" i bakgrunden och hade den även på den gamla poesiwebsidan, den bevisar hur musik kan låta om man lyssnar på Universum ist.f. att kopiera andras barnpop (som halvkändisar som Saade med Lili&Sussis "Oh Mama")

lyssna själv:

Pink Floyd - Echoes

Oh Mama/Popular mix




Fri vers (Fri form) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 426 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-16 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP