Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Plenilunio


XL gradibus


Den inre hettan
framkallar knivskarpa bilder
knivskarpa
förvirrade och suggestiva

Insikt efter insikt
uppstår klarhet
försvinner i glömska

Varje andetag
svårt smärtsamt
knivar skär
vrider om
andas in
andas ut
smärta
men inga ljud

Då kommer hon
den silvervita
med helande ljus
svalkar lugnande
Ändå är graderna
exakta




Fri vers (Fri form) av Annette Andersson
Läst 269 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-16 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson