Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden. Och jag.

Jag är ute och springer
Med döden
Mot döden
Från döden
Och jag kan inte riktigt avgöra
Om han flåsar mig i nacken
Eller om vi springer hand i hand
Ja, jag skriver han
Jag vet att döden är en han
För vi har känt varandra länge
Grejen med döden
Är att när han vill locka på dig
Så kommer han alltid med jävligt bra argument
Sådana som kan vara svåra att säga emot
Han sår ett frö
En tanke
Om att kanske
Ja kanske vore just döden en bra grej
Vi har varit bra nära varandra
Många gånger
Liksom dividerat fram och tillbaka
Lite sådär
"Är just idag en bra dag att dö?"
Lite är det nog så
Att han flåsar mig i nacken
Och att vi springer hand i hand på samma gång
Men jag är inte rädd
Nej det är till och med så att döden är min livlina
En trygghet
Hur konstigt det än kan låta
Och vi kommer nog att fortsätta springa
Sida vid sida
Och småprata då och då

Döden. Och jag.




Fri vers av Line W
Läst 507 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-05-16 22:44



Bookmark and Share


    Johnjohn
grymt bra skrivet.....*applåd
2011-05-18

  Mow Dean VIP
himla bra text.
2011-05-17

  TjejenSomGråterTyst
Wow, känner igen mig i texten.
Kan läsa den här om och om igen!
Bra skrivet, Line! :)
*bokmärker*
2011-05-17

  M_Franke
"Nej det är till och med så att döden är min livlina
En trygghet"
Vi är så lika du och jag, dina ord kunde som vanligt varit mina, jag formligen älskar denna texten, den talar till mig *bokmärker*
2011-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Line W
Line W