Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänner

 

Du sårade mig
oerhört

~~*~~

men jag vet 
att du inget menade

~~*~~

Vad än andra viskat
om mig

~~*~~

så är det bara
lögner!

~~*~~

Pärlemotårar...

~~*~~

Klippan står fast
liksom
vår vänskap emot 
dårar!

~~*~~

Hör vindens viskningar

~~*~~

Känner du?

~~*~~

Jag står bakom dig
även
om vi förlorar varandra
i vimlet

~~*~~

Vi ses
i gläntan i skogen
där dimmorna lättar
och
älvorna dansar
i gryningen

***




Fri vers (Fri form) av Stjärnöga
Läst 439 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-05-17 02:24



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Mycket vackert skrivet om vänskap som prövats men bestått! Gillar slutet
som i mina ögon är underbart befriande!
2011-05-18

  Stjärnöga
Du känner mig visst inte så väl ännu..
för den handlar om en
sann vänskap
genom tid och rum
och en försoning
som inga
hinder kan
förstöra..
2011-05-18

  Kim VIP
Eftersom jag känner dig lite blir jag fundersam om det är fantasi eller verklighet du byggt detta på....
2011-05-17

  Valdemar Anders
Vackert skrivet.
2011-05-17

  Johan Bergstjärna VIP
Härlig vänskap trots allt
2011-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga