Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kretsloppet.

 

Nyheterna 
visar död

Nyheterna 
visar andetag som slutar

Och jag tittar på
kan inte sluta
titta på
döden

Den följer mig
och den följer dig
överallt

rosa barndrömmar
drar solen i moln
skymning i världen
och ingenting mer

Någonting som måste andas måste också sluta andas och det eviga kretsloppet tar sin början och sitt slut och ingenting spelar roll med nyheterna som står på i bakgrunden och spelar upp sitt eviga brus. 

Moll moll moll
på min gitarr




Fri vers (Modernistisk dikt) av entusiasm
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-17 12:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm