Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

13:12. Best Ever Overall Ranking




Idag vill jag vara lite prålig tänker jag. Höra Best Ever Albums. Höra Ok Computer. Höra Pet Sounds. Höra Revolver och The Dark Side of the Moon. Skriva The Dark Side of the Moon med små bokstäver i of the som man ska. Utan att veta varför. Som om jag visste. Som om jag är en sån som vet. Den typen av kille. Höra på The Velvet Underground and Nico fast det är dötrist. För att få vara en sån som lyssnar på Best Ever Albums. Att få vara en sån som har alla Best Ever Albums. Som bara har Best Ever albums i hyllan. Alla 500. Till och med Bucklyes Grace på nummer 27 fast han låter som en gnällig kärring. Till och med Marquee Moon på nummer 60 med gitarrbögandet. Fast han också låter som en gnällig kärring. Till och med Forever Changes på nummer 66 med Love som jag aldrig hört talas om. Digga loss utav helvete. Med några vittnen i soffan. Slita in dom från trappen. Tvinga ner dom i soffan. Vittna min Best Ever Albums heldag söndag. Bevittna mig. Bevittna att jag har dom. Att jag kan dom. Att jag kan mima lite till alla 500. Släppa ut dom klockan sju igen. Bevittnad bekräftad. En ikon i vår stadsdel. Best Ever Uffe.




Fri vers av ulf olsson
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-17 13:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ulf olsson
ulf olsson