Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Villkorslöst


det borde aldrig ens ha varit
du och jag

det borde ha varit vi

våra dagar
är dagar jag aldrig
kommer glömma

såna dagar
och år
med ångest i

what if
återkommer i min strupe

what if
jag aldrig blivit sjuk

tänk om jag fått behandling
redan när jag var 7

adhd är inget att skoja om

hade du dragit om jag satt
i rullstol

samtidigt förstår jag
din längtan efter en
molnfri sol

men what if
tänk om jag blir frisk
en dag

då hoppas jag
patetiskt
på att det blir du och jag

tänk om
dom uppfinner
en pacemaker för
såna som mig

då kanske jag
äntligen får älska dig

villkorslöst

igen














Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-17 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP