Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pigham

Inte ens Pigham ville sätta sin stämpel på mig
dåligt kokt och med en dålig grilljering.

Ett riktigt svin!




Övriga genrer av Fredric
Läst 245 gånger
Publicerad 2005-12-26 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric