Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

‎09:17. Status Mongolia



Jag ville ligga rätt i tiden. Ligga rätt i din mun.
Som en marshmallow mot ditt gomsegel. Som om

jag hade ett hum om smakers skiftningar. Som om
jag var rätt smak för dig. Jag ville vila som ett uppfräst

Hermesetas i min rädslas Världens Bästa Pappamugg.
Förlorad forever i bottenslattens Ph. Bli allas vårt

gemensamma pluskvamperfektums obegriplighet.




Fri vers av ulf olsson
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-18 09:34



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Tycker alltid om dina texter; de är intressanta och välskrivna.
2011-05-18
  > Nästa text
< Föregående

ulf olsson
ulf olsson