Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek är utan gränser ( Tar gärna emot förslag på titel , )



ingen titel .





Idag har .vi. jagat mig mer än någonsin , älskade
för feberyra tillsammans med Sonata Arctica och minnen
var nog ingen bra kombination .
Och jag förundras fortfarande
över hur linjerna i mina handflator börjat blekna ,
sen du slutat följa dem med dina fingrar .
Kanske var mina steg alltid skarpa ,
och mina känslor kantiga ,
men du kunde skilja mina tårar från regnet
och det är det enda
jag någonsin begärt .




Fri vers av nea.
Läst 797 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-12-26 23:44



Bookmark and Share


    infatuated
Herregud, du är så fantastiskt bra.
2007-05-08

  Zara VIP
men du kunde skilja mina tårar från regnet
och det är det enda
jag någonsin begärt .


- helt obeskriveligt vad jag känenr nu me rän att jag tror jag lägegr mig ner och tjuter ens väng! WOOOOOOOOHOOOOOOOOO!!!

/Z
2006-06-12

    Ängel i regnet
vacker dikt, :) bra skriven!
2006-01-10

  O_regelbunden
Hej nea! Vilken tur att jag för en gångs skull stannade upp o kollade vad som var nytt på den här sidan.. annars hade jag aldrig fått läsa din text. Jävligt vacker! Tårarna som skiljs åt från regnet, rörande o superbt skildrat! Verkligen en fin, lite melankolisk kärleksdikt! Gillade oxå linjerna i handflatorna som bleknat =) Topp topp!!
2006-01-09

  kärleksbarn
men du kunde skilja mina tårar från regnet
och det är det enda
jag någonsin begärt

just den där meningen var så fruktansvärt rörande att jag nästan grät!
otroligt bra, precis så jag önskar att jag hade! bokmärke!
2005-12-26
  > Nästa text
< Föregående

nea.
nea.