Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanke om ord

Ord är inte tankar
tankar är inte ord

men poesin är en
regnbåge från

det ena till
det andra




Fri vers av stenhur VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-05-18 19:44



Bookmark and Share


  Järnkatten
En vackert målad bro :)...
2011-05-19

    ej medlem längre
Fin beskrivning av en osynlig process
2011-05-19

  La Magnólia VIP
Mjuk och behaglig beskrivning ...
2011-05-18

    Maria Malm
Tjusigt beskrivet.
2011-05-18

    ej medlem längre
Riktigt vackert sagt om poesin Sten!!
2011-05-18
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP