Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vindens själ

ingen vet vart jag kommer ifrån
ingen vet heller vart jag ska

Du kan inte se mig
men ändå vet du att jag finns
du kan inte röra mig
men ändå vet du att jag finns

jag är en svag bris
jag är en stark storm
jag är kort
jag är lång

jag finns högt
jag finns lågt

jag finns på våren,vinter
sommaren,hösten
lyssna efter mig så ska jag leda dig med rösten

jag ändras med tiden och förblir aldrig densamma
Jag förflyttar mig
ända tills tiden har stannat

Du vet att jag finns fast du ej mig ser
varför kan du ej dina grannar se som är värda så mycket mer?





Fri vers av Niclastänkaren
Läst 277 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-18 22:46



Bookmark and Share


  Kim VIP
Sista meningen fick ja inte in i sammanhanget! Men nog tycker jag att vinden rör oss o i motvind så rör vi också vid den! Som om den hade en själ som befinner sig på olika nivåer huller om buller.
2011-05-19

  aol
gillas bra skriftat,
2011-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Niclastänkaren
Niclastänkaren