Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

genom din hud

 

 

 

*

genom din hud

minnen äter mig

 

 

 

 

ån muren stolpen gruset löven grenen
som gick av

nattljuden morgonljusen dagsmejan 
nattminnena

 

vallen bortom

 

 


spåren vi följde

 

 

 



hur få dig förstå
att min hud 

är din

utan att

vända världen avig

 

 

för att sätta spår
där spår har varit

*

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 128 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-19 04:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri