Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är fel

jag har sagt fel
sociala svårigheter
en blick som skulle döda
flår mitt lugn
bränner ett hål i min mage
en sur smak sprider sig upp i munnen
jag är fel
jag är dum
jag borde få munnen igen tejpad med silvertejp så varje gång jag ska säga någonting kan jag lika gärna hålla käften


Men kanske är det så att det inte funkar för oss
Att vi inte kan vara vänner
Att du är lite för känslig
För jag gör dig ju bara illa

jag har sagt fel
så många gånger
jag har slått hål på illusionen att jag är socialt begåvad
jag ramlar på näsan och slår upp knäna



Jag älskar mig själv ibland. Ibland gör jag det.




Fri vers av Tazara
Läst 253 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-05-19 10:04



Bookmark and Share


  Blumma.
Bra text om sociala svårigheter, känns igen o man känner sig väldigt fel.. som du säger. Gillar denna :-)
2011-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Tazara