Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pollen, pollen, pollen! Det är verkligen inget jag känt av tidigare.


Allergina




Imorse var allt hallaballo,
min nyfunna ovän "Allergina"
spelade verkligen ut sin chockerande charm.
Skam den som ger sig tänkte jag
och kontrade med en klunk "Clarityn".
Halvt golvad låg hon dämpad
och jag kände i alla fall en viss seger.
Tar jag mig en rejäl klunk imorgon bitti,
kanske jag till och med kan sopa golvet
med den lilla mobberskan.




EM/2011




Fri vers av Madjori
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-19 14:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori